KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şehit Şaban Ergin Anaokulu

May

Birlikte okuyoruz projesi kapsamında tüm sınıflarımızda öğretmenlerimiz tarafından kitaplar okundu. Ayrıca öğrencilerimiz de görsel okuma yaparak sürece dahil oldular.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

May

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Haftasında okulumuzda bayrak sergisi yapıldı.

Şbt

Yazar daveti kapsamında Fatma ERDEMİR,Erol DÜZENLİ ve Elmas KAYA DÜZENLİ hocalarımız okulumuzda etkinlikler düzenlemişlerdir.Katılımları için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizi her yönden aktif birer birey olarak yetiştirmeyi hedeflediğimiz okulumuzda; kukla gösterisi düzenlendi.Kukla karakterlerden kahramanlarımızı öğrenen öğrencilerimiz geçmişimizi öğrenip kültürel yolculuk yaparken çok eğlendiler.

Kas

Okulumuzda 100. yıl coşkumuza ailelerimizi de ortak ederek; aile katılım etkinliğiyle 100. yıl planörünü maket tasarım şeklinde tamamladık.Öğrencierimize 100. yıldan hatıra birer eser bıraktık.

Kas

2022-2023 eğitim-öğretim yılı Yeşil Bayrak Ödülü sonuçları belli oldu.

2022-2023 eğitim-öğretim yılında 44 ilden okullarımız Yeşil Bayrak başvurusunda bulunmuş, yapılan incelemeler sonucunda 505 okulumuz daha Yeşil Bayrak almaya hak kazanmıştır. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı sonunda ülkemizde toplam 788 okulda Yeşil Bayrak dalgalanmaktadır. İlimizden 3 okul Yeşil Bayrak almaya hak kazanmıştır. İlçemiz okullarından Şehit Şaban Ergin Anaokulu'da bu okullarımız arasına girerek 2020 yılında almış olduğu Yeşil Bayrak Ödülünü 2022-2023 yılında da tekrar almayı başarmıştır.

İki yıl boyunca özveri ile çalışıp daha güzel, yeşil ve yaşanabilir bir Dünya için çaba sarf eden tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize teşekkür eder, Yeşil Bayraklarının her zaman dalgalanmasını dileriz.

May

Okulumuzda düzenlediğimiz Geliştiren Anne Baba kitap okuma yarışmasında dereceye giren velilerimiz plaketlerini aldılar.Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz...

Kas

Öğrencilerimizle 29 EKİM 2022 tarihinde Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN SORUMLULUK ALMAKTAN MUTLULUK DUYAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL BAHÇEMİZDE BAHAT TEMİZLİĞİ YAPARAK ÇÖP VE GERİ DÖNÜŞÜMLERİ AYRIŞTIRDI